Under de senaste åren har alltfler arbeten blivit platsoberoende. Det här innebär att du kan arbeta från ditt eget hem eller från någon annan plats. Men för att kunna arbeta produktivt från hemmet behöver du ha ett hemmakontor. Därför har vi skrivit den här artikeln där vi hjälper dig planera det ultimata hemmakontoret.

Så skapar du ett bra hemmakontor

Det första du behöver planera för i ditt hemmakontor är ett bra skrivbord. Helst ska du kunna justera skrivbordet så du kan både stå och sitta under arbetsdagen. Du behöver även investera i en ergonomisk stol som kan ge din rygg rätt stöd. Utöver det här behöver du ha bra förvaring för dina papper och andra viktiga saker du har på kontoret. Tänk även på att se till så du har bra ljus på kontoret.

Jobba effektiv hela dagen

Att jobba effektivt kan vara svårt. Vårt tips är att skriva listor i din almanacka om vad du ska få gjort under veckan eller månaden. Sedan skriva listor för varje dag på en post-it lapp som du kan ha framme under dagen och stryka över det du fått gjort. Gör din beställning idag och börja planera dina arbetsdagar för att få mer tid över till annat.